دانشکده بین الملل رامسر
br ENGLISH
تاریخ: 1400/07/11 تعداد بازدید: 284
قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه تبصره 2

مراحل ثبت نام وام دانشجویی:

1-تکمیل برگ درخواست وام شهریه در سامانه پرتال صندوق رفاه دانشجویان .(https://portal.srd.ir) و تاییدبرگ درخواست توسط واحد آموزش

توجه:در زمان ورود نام دانشگاه مازندران انتخاب شود

2-تحویل برگ درخواست وام شهریه به کارشناس امور دانشجویی -فرهنگی (آقای مدیرپناه - آقای نیاستی)یا از طریق  ارسال پستی به آدرس رامسر-میدان انقلاب پردیس خودگردان رامسر-صندوق پستی 469170001.

3-دریافت فرم جدید تعهد نامه محضری بازپرداخت تسهیلات (کلیک نمایید) یا به صورت حضوری به انتشارات واحد پردیس مراجعه نمایند

4-تکمیل تعهد نامه مخصوص بازپرداخت در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور. (حضور دانشجوی متقاضی و ضامن در دفترخانه الزامی می باشد) وتحویل به کارشناس امور دانشجویی واحد از طریق مراجعه حضوری یا ارسال پستی به آدرس بالا.حداکثر تا تاریخ 1400/07/20دریافت شده باشد.

دانشجویانی که قبلا وام دریافت کردند نیاز به تعهد نامه بازپرداختی ندارند.

5-دانشجویان ترم اول مشمول وام شهریه تبصره 2 نمی باشند.

پس از اتمام مهلت ثبت نام و جمع اوری اطلاعات دانشجویان متقاضی ،اختصاص وام بر حسب اولویت خواهد بود

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه تبصره 2